Cookies / Informasjonskapsler

Bruk av informasjonskapsler

Bede.no benytter kun funksjonelle informasjonskapsler som er nødvendige for å tilby tjenesten. Informasjonskapslene benyttes til innlogging, for å luke bort roboter og spam og til å huske filtreringen du har valgt for programoversikten. Bede.no kjører på Firebase/Google Cloud Platform. Derfor oppfyller vi kravene fremsatt av Google for brukerorientering og brukersamtykkeEkstern lenke. Merk at Bede.no ikke benytter analyseverktøy eller markedsføringsverktøy.

Informasjonskapsler vi benytter

 • Innloggingsidentifikator fra Firebase AuthenticationEkstern lenke

  En unik id som gjør at autentiseringsløsningen kan identifisere deg og gi deg tilgang til riktig innhold.

 • Midlertidig nøkkel fra Firebase AuthenticationEkstern lenke

  En unik midlertidig nøkkel som gjør at du autentiseringsløsningen kan bekrefte at du er innlogget på tvers av sidevisninger.

 • Attestering fra Firebase App CheckEkstern lenke

  En unik nøkkel fra App Check som bekrefter at du er å anse som en trygg besøkende.

 • Filtreringsregler

  En samling av regler for hvilke arrangement som skal vises i programoversikten basert på lokasjon, arrangør, aktivitetstype, aldersgruppe osv.

 • Cookie-bekreftelse

  Et merke på at du har klikket "Ok" på informasjonskapsel-banneret, slik at vi ikke trenger å vise det lenger. Du kan slette denne bekreftelsen nederst på denne siden.

Blokkering av informasjonskapsler

Dersom du ønsker å reservere deg mot bruk av informasjonskapsler, kan du endre innstillinger i nettleseren din slik at informasjonskapslene blir blokkert. Du finner instruksjoner nedenfor.

Trekke tilbake bekreftelse

Dersom du ønsker trekke tilbake bekreftelsen på at du tillater at vi bruker funksjonelle informasjonskapsler, kan du gjøre det her.

Vi bruker bruker kun nødvendige funksjonelle informasjonskapsler.