Kongsvinger Bedehus
om Kongsvinger Bedehus

Bedehuset

Kongsvinger bedehus ligger midt i sentrum av Kongsvinger i Tommelstadsgate 1 vis-a-vis Kongssenteret. Bedehuset eies av Normisjon og stod ferdig byggetEkstern lenke til innvielse søndag 18. november 1877Ekstern lenke.

Kongsvinger Misjonsforsamling

Blant aktørene som arrangerer samlinger på Bedehuset finner vi Kongsvinger Misjonsforsamling (KMF) - et åpent, raust og forpliktende samarbeid mellom lokale misjonsforeninger tilknyttet de tre misjonsorganisasjonene NormisjonEkstern lenke, Misjonsselskapet (NMS)Ekstern lenke og Misjonssambandet (NLM)Ekstern lenke. Misjonsforsamlingen er i sitt arbeid forpliktet på den Lutherske bekjennelse.

Kongsvinger Misjonsforsamling vil arbeide for Guds rikes utbredelse lokalt og globalt. For å virkeliggjøre dette vil vi sette fokus på følgende: Et åpent og inkluderende fellesskap med omsorg for alle, forkynnelse av og undervisning i Guds Ord for å nære og styrke det åndelige liv i alle aldersgrupper (barn, ungdom og voksne), utadrettet virksomhet for å vinne mennesker for Jesus Kristus og inn i et kristent fellesskap, samt informasjon, inspirasjon og innsamling av midler til misjonsarbeidet hjemme og ute.

Den første søndagen hver måned samles det til Praise og den nest siste søndagen hver måned blir det organisert misjonsmøter. To onsdager i måneden holdes det også samlinger med undervisning og samtale.

Ungdomsklubben BD

BDEkstern lenke - ungdomsklubben på Bedehuset - er åpen hver torsdag kl 18:00-22:00 (stengt ved skolefri). Klubben drives av Acta - Barn og unge i NormisjonEkstern lenke og Kongsvinger Nærmiljøsenter. På klubben kan du henge med venner og ganske sikkert få noen nye. Vi har slush, og du kan spille biljard eller bordtennis frem til kl. 19:00 - da er det samling, med 'ord for kvelden' og quiz. Til slutt spiser vi noe godt sammen.

Tacofredag

Fredagen før første søndag i måneden samles vi til tacofredag i regi av Nærmiljøsenteret. Kom og nyt taco, utlodning, quiz og godt fellesskap.

Sangkafé

Nærmiljøsenteret arrangerer sangkafé med artister fra fjern og nær.

KingKids

KingKidsEkstern lenke - gospelkor for barn og ungdom i Glåmdalsdistriktet.

Upendo

Ungdomskoret UpendoEkstern lenke er for ungdommer mellom 13-19 år. Vi øver på Kongsvinger bedehus hver tirsdag fra 19:00-20:30. Alle er velkommen!

Søndagsskolen Unik

Søndagsskolen Unik arrangeres av trosopplæringen i Vinger menighet med samlinger seks ganger i året. Vi lærer fra bibelen, synger sammen, har aktiviteter og spiser noe godt sammen.

Vi bruker bruker kun nødvendige funksjonelle informasjonskapsler.